Schwung Energy Kft. 2900 Komárom Báthory I. u. 24/B Adószám: 14462722-2-11 mobil: +36 30 288 2867

WaterCell vízlágyító készülékek

Gondolat ...

A háztartási vízlágyítók fontos eszközök a kemény víz szűrésére, kezelésére. Hatékony vízlágyítás biztosítása családi házak és vállalkozások számára. A vízlágyítók tökéletesek a vízkő eltávolítására a konyhában, vízforralóban, kazánházban, zuhanykabinban, fűtési rendszerekben, hűtőrendszerekben és más technológiai folyamatokban.

XS vízlágyító készülékek

A legjobb, ha kemény vizes problémája van. A kemény víz sok háztartás problémája. A fő feladat a víz keménységének eltávolítása, azaz, meg kell akadályozni a háztartási készülékekben és a vízvezetékekben ülepedő kalcium- és magnéziumsók lerakódását. A sók lerakódása különösen a hőmérséklet hatására megy végbe, és növeli az eszközök és rendszerek meghibásodási arányát, és nem utolsósorban az energiafogyasztást.
A makacs vízkőlerakódások, a szerelvényeken található szennyeződések és a szemüvegen, evőeszközökön és edényeken található vízkő nyomai eltűnnek a mosogatógépben történő mosás után. A vízlágyító felszerelésével megvédi a berendezéseket és a háztartási készülékeket a sérülésektől, és spórol a tisztítószerekkel. A vízlágyító kiküszöböli a vízkő problémát a fürdőkádakban, mosdókban és szerelvényekben.
Szerintem senkinek nem kell elmagyarázni, hogy néz ki a krómcsap néhány nap kemény víz vagy az üveg zuhanykabin használata után. A WaterCell ™ vízlágyító használata után a fürdőszobánk felületei könnyebben tisztíthatók, és mosás után hosszabb ideig tiszták maradnak.
A hosszú távú és problémamentes működés érdekében az XS sorozatú WaterCell ™ vízlágyítók innovatív forgó kerámia korongokkal vannak felszerelve, amelyek ellenállnak a kopásnak és a korróziónak. Ez azt jelenti, hogy a készülék soha nem korrodálódik, és élvezheti a lágy vizet. Ezenkívül a kerámia korongok technológiája biztosítja a tökéletes tömítést a vezérlő belsejében, és így biztosítja annak hosszú távú és hibamentes működését. A modern szoftver a kezelt víz ideje és térfogata alapján szabályozza a lágyulási folyamatot.

XS vízlágyító vezérlések

btn1650 BNT1650
btn7650 BTN7650
rx63c3 RX63C3
rx-kopf RX industry

Készülékek:

vízlágyítók technikai adatai:

XS4 XS10 XS20 XS30 XS40 XS25
Szűrő típusa XS4 compact XS10 compact XS20 compact XS30 dupla XS40 dupla XS25 compact
Felhasználás háztartási 1-2 fő 3-5 fő 4-7 fő és ipari háztartási és ipari 4-6 fő
Vezérlése idő - és volumen
Tartalom 4 liter 10 liter 20 liter 30 liter 40 liter 25 liter
Hőmérésklet + 2°C - + 38°C
Nyomás-érték 1,8 - 6,0 bar
Áramellátás 220-240 V / 50-60 Hz
Üzemi feszültség 12 V 1000 mA
Energia fogyasztás 5 Watt
Teljesítmény max. 0,6 m3 / h (600 liter/h) 0,6 m3 / h (600 liter/h) 1,2 m3 / h (1200 liter/h) 1,5 m3 / h (1500 liter/h) 1,7 m3 / h (1700 liter/h) 1,35 m3 / h (1700 liter/h)
Só regeneráláshoz 1,2 kg 2,1 kg 3,5 kg 5,9 kg 7,3 kg 4,7 kg
Bypass / keverőszelep igen
Méretek 200 x 360 x 500 mm 230 x 440 x 650 mm XS20C 320 x 500 x 670 mm 230 x 440 x 1100 mm XS20C 320 x 500 x 1140 mm 264 x 264 x 1296 mm 264 x 264 x 1556 mm 230 x 440 x 1200 mm XS25C 320 x 500 x 1140 mm

XS4 vízlágyító

xs4

A WaterCell XS4 gasztronómiai vízlágyító a legkisebb kompakt vízlágyító a piacon. Az XS4 tökéletes gasztronómiai célokra, szállodákban, éttermekben, kávézókban, készülékekhez mint: mosogatógépek, jégkészítők, kávéfőzők stb. Ez az apró vízlágyító tökéletesen eltávolítja a vízkeménységet, azaz H. Kalcium- és magnéziumsók. Általában a háztartási készülékekhez és a vízvezeték rendszerekben alkalmazzák, ez okozza a népszerű léptéket. A vízkeménységű sók lerakódása különösen a hőmérséklet hatására következik be, és jelentősen megnöveli a eszközök és rendszerek meghibásodási arányát. A kemény víz növeli az energiafogyasztást és ezáltal a háztartási költségeket. A probléma megoldása a vízkő teljesen automatikus, kompakt, WaterCell XS4 vízlágyító- hatékony vízlágyítást családi házak és vállalkozások számára. A vezérlőfejjel ellátott vízlágyító mérete nem haladja meg az 50 cm-t, ami azt jelenti, hogy olyan helyeken is használható, ahol a nagyobb készülékek egyszerűen nem férnek el. Az XS4 vízlágyítóban használt alkatrészek és a legmagasabb minőségű műszaki megoldások a WaterCell készülékeket sokkal magasabbra teszik, mint a tipikus ioncserélő lágyítók. A rendszer lágyítja a vizet és meghosszabbítja a háztartási gépek élettartamát, ezzel könnyen csökkentheti a mosó- és tisztítószerek fogyasztását akár 60 - 65% -kal.


XS10 vízlágyító

xs10

10 literes vízlágyító A WaterCell XS10 egy kompakt készülék, amely meghatározza a víz keménységét, és a kalcium- és magnéziumsók tökéletesen eliminálódnak. Általában a háztartási készülékekbe és a vízvezetékbe kerül beépítésre, ez okozza a népszerűségének. A vízkeménységű sók lerakódása különösen a hőmérséklet hatására következik be, és jelentősen megnöveli a vízi eszközök és rendszerek meghibásodási arányát. Ezenkívül hozzájárul az energiafogyasztás és ezáltal a háztartási költségek jelentős növekedéséhez.
A probléma megoldása a vízkő teljesen automatikus, kompakt, 10 literes XS10 vízlágyító, amelyet WaterCell készített. Ideális eszköz, amely biztosítja a hatékony vízlágyítást a családi házak és vállalkozások számára (kazánházak, fűtési rendszerek, központi fűtés, hűtési rendszerek és egyéb technológiai folyamatok). Az XS10-ben alkalmazott legjobb minőségű alkatrészekkel és műszaki megoldásokkal a WaterCell készülékek jóval magasabbak, mint a tipikus ioncserélő lágyítók. A rendszer lágyabbá teszi a vizet, és meghosszabbítja a háztartási gépek és a fűtési rendszerek élettartamát. A víz lágyításával könnyen csökkentheti a mosószerek és mosószerek fogyasztását akár 60-65% -kal, valamint az alacsonyabb fűtési költségeket akár 20% -kal.


XS20 vízlágyító

xs20

Az új teljesen automatikus és kompakt 20 literes vízlágyító, a WaterCell ™ XS20 modellje tökéletes megoldás a hatékony vízlágyításra családi házak és vállalatok (kazánházak, fűtési rendszerek, központi fűtés, légkondicionáló rendszerek és egyéb technikai folyamatok) számára. A 20 literes vízlágyító WaterCell XS20 a vizet lágyabbá teszi, emellett meghosszabbítja a fűtő- és háztartási gépek élettartamát. A víz lágyításával könnyen csökkentheti a mosó- és tisztítószerek fogyasztását akár 60 - 65% -kal, a fűtési költségeket pedig akár 20% -kal.
Az XS20 fő feladata a víz keménységének eltávolítása, ezzel a háztartási készülékekben és a vízrendszerekben ülepedő kalcium- és magnéziumsók megakadályozása. A vízkeménységű sók lerakódása különösen a hőmérséklet hatására megy végbe, és növeli a vízi eszközök és rendszerek meghibásodási arányát, és nem utolsósorban az energiafogyasztást. Az XS20-ban alkalmazott legmagasabb minőségű alkatrészek és mérnöki megoldások a WaterCell eszközöket jóval magasabbra teszik, mint a tipikus ioncserélő lágyítók.


XS30 vízlágyító

xs30

Az új teljesen automatikus vízlágyító WaterCell XS30 egy professzionális vízlágyító rendszer családi házak vagy vállalatok számára. A készülék tökéletesen kiküszöböli a keménységet, azaz H. Kalcium- és magnéziumsók. Általában a háztartási készülékekbe és a vízvezetékbe építik be, ez okozza a népszerű léptéket. A kemény víz problémája mind az egyéneket, mind a saját vízbevitelt használó vállalatokat, valamint a helyi vízellátó hálózatot érinti. A vízben történő lerakódás különösen a hőmérséklet hatására következik be, és jelentősen megnöveli a vízi eszközök és rendszerek meghibásodási arányát. Ezenkívül hozzájárul az energiafogyasztás és a kapcsolódó költségek jelentős növekedéséhez.
A vízkőlerakódás problémájának megoldása a teljesen automatikus XS30 vízlágyító a WaterCell-től. Lágyító állomás biztosítja a lágy vizet a telepítés során. A lágyított víz védi a felszerelést, a szerelvényeket és a háztartási készülékeket, beleértve a mosógépeket, a mosogatógépeket stb.
Ideális eszköz, amely biztosítja a hatékony vízlágyulást minden háznál (véd a vízkő ellen, többek között: kazánházak, központi fűtés és melegvíz-fűtés). Az XS30-ban alkalmazott alkatrészek és a legjobb minőségű műszaki megoldások révén a WaterCell készülékek lényegesen magasabbak, mint a más ioncserélő lágyítók. A rendszer meghosszabbítja a háztartási gépek és a fűtési rendszerek élettartamát. A víz lágyításával könnyen csökkentheti a költségeket 20% -os felmelegítéssel, valamint a mosó- és tisztítószerek fogyasztását akár 60-65% -kal is csökkentheti. A központi fűtési rendszer lágy vízzel történő feltöltése növeli annak hatékonyságát és megvédi a kazánt a roncsoló vízkőtől.


XS40 vízlágyító

xs40

Az ipari vízlágyító WaterCell XS40 egy professzionális vízlágyító rendszer, amely tökéletesen kiküszöböli a vízkeménységet. Legtöbbször a kalcium- és magnéziumsók okozzák a kemény víz problémáját. A keményvíz problémája mind a vállalkozásokat, mind azokat az embereket érinti, akik a saját kútjukból, valamint a helyi vízellátásból használják a vizet. A háztartási készülékekben és a vízrendszerekben ülepedő kalciumrészecskék letapadását, kialakulását idézik elő. A vízkeménységű sók elválasztása például hőmérsékleten keresztül történik. A mész jelentősen megnöveli a vízi eszközök és rendszerek meghibásodásának gyakoriságát. Ezenkívül jelentősen megnöveli az energiafogyasztást és a kapcsolódó költségeket.
A vízkőlerakódás problémájának megoldása a teljesen automatikus XS40 kemény vízlágyító a WaterCell-től. XS40 készülék biztosítja a lágy vizet a telepítés során. A lágyított víz védi a berendezést, az ipari berendezéseket, szerelvényeket és háztartási készülékeket, beleértve a mosógépeket, a mosogatógépeket stb.
Ideális eszköz, amely biztosítja a vállalkozások hatékony vízlágyulását (véd a mész ellen: kazánházak, fűtési rendszerek, hűtőrendszerek, központi fűtési rendszerek és egyéb technológiai folyamatok), valamint a családi házak számára. A rendszer lágyabbá teszi a vizet, és meghosszabbítja a fűtéstechnikai berendezések élettartamát. A központi fűtési rendszer lágy vízzel történő feltöltése növeli annak hatékonyságát és megvédi a kazánt a roncsoló vízkőtől. Az XS40-ben alkalmazott legjobb minőségű alkatrészek és mérnöki megoldások a WaterCell egységeket sokkal magasabbra teszik, mint a tipikus ioncserélő lágyítók. A víz lágyításával könnyedén, akár 20% -kal csökkentheti a fűtési költségeket, és akár 60 - 65% -kal is csökkentheti a mosó- és tisztítószerek fogyasztását.


XS25 vízlágyító

xs40

WaterCell XS25 vízlágyító 25 liter ioncserélő gyantához. Az új teljesen automatikus és kompakt lágyító 25l kemény vízhez, 25 liter ioncserélő gyanta, automatikus vezérlés (lágyító vezérlőfej), a WaterCell ™ XS25 modellje, tökéletes megoldás a nagyobb családi házak és vállalatok (kazánházak, fűtési rendszerek, központi fűtés), hűtőrendszerek hatékony vízlágyítására. és egyéb technológiai folyamatok). A WaterCell XS25 vízlágyító lágyabbá teszi a vizet, meghosszabbítja a fűtő- és háztartási gépek élettartamát. A víz lágyításával könnyen csökkentheti a mosó- és tisztítószerek fogyasztását akár 60 - 65% -kal, a fűtési költségeket pedig akár 20% -kal.
A XS25 alapvető feladata a víz keménységének eltávolítása, háztartási készülékekben és a vízrendszerekben ülepedő kalcium- és magnéziumsók ellen. A vízkeménységű sók lerakódása különösen a hőmérséklet hatására megy végbe, és növeli a vízi eszközök és rendszerek meghibásodási arányát, és nem utolsósorban az energiafogyasztást. Az XS25-ben alkalmazott legmagasabb minőségű alkatrészek és technikai megoldások a WaterCell eszközöket sokkal magasabbra teszik, mint a tipikus ioncserélő lágyítók.