Schwung Energy Kft. 2900 Komárom Báthory I. u. 24/B Adószám: 14462722-2-11 mobil: +36 30 288 2867

WaterCell REDOX ORP készülékek

mech

I. - előszűrő eltávolítja a vízben oldhatatlan mechanikai szennyeződéseket, pl. B. homok, rozsda, iszap stb.

szen

II. - az aktív szén tartósan eltávolítja a vizet: klórt, növényvédő szereket, szerves anyagokat, bizonyos típusú sókat és nehézfémeket.

mech

III. a mechanikus szűrőhabos elem eltávolítja az 1 μm-es (ezredmilliméter) szennyeződéseket, például a pollent, a homokot és a porszemcséket.

ozmozis

IV. - a fókuszszűrés ozmotikus membránja a rendszer legfontosabb eleme. A vízszűrés a vízmolekulák szintjén történik. Mindenféle szennyező anyagot, beleértve a rákkeltő és radioaktív anyagokat, véglegesen eltávolítják a vízből.

szen

V. -A végső karbon inline patron természetes, friss ízt és színt kölcsönöz a víznek. Ezenkívül a víz visszanyeri természetes, semleges szagát.

mineral

VI. -Az ásványosító patron ásványi sók ionjaival telíti a vizet. Az ásványosító patron csak természetes ásványi anyagokkal gazdagítja a vizet, ami nemcsak tisztává, hanem az emberi test számára is értékesvé teszi. Ez javítja a víz ízét.

keramia

VII. - A redox-ORP ionizációs blokk felelős a víz redoxpotenciáljának kedvező csökkenéséért, csökkenti az oxidációt és csökkenti a szabad gyökök mennyiségét. Növeli a víz pH-ját, ionizált lúgos vizet hoz létre.

keramia

VIII. -DoubleProtection - a vírusok és baktériumok elleni kettős védelem rendszere. A DoubleProtection rendszer olyan WaterCell ™ újítás, amely más ionizációs szűrőgyártóktól nem elérhető.

REDOX ORP vízszűrők

xrsi8 xrsi8m

REDOX potenciál példák: - mV millivolt-ban mérhető ...
redox_mv


mech

A biztonság és a kényelem érdekében az XRSi8 ionizáló szűrő nyomásmérővel is felszerelhető. A manométer lehetővé teszi az üzemi víznyomás folyamatos mérését. Megkönnyíti a karbantartást és az eszköz vezérlését a szűrőpatronok cseréje után.

Nyolcfokozatú ORP XRSi8 vízionizációs szűrő
A nyolcfokozatú Redox ORP WaterCell XRSi8 szűrőionizátor #PureTech hiperszűrési technológiát alkalmaz a víz pH-jának és a redox ORP-potenciál minőségének növelésére.
Az XRSi8 molekuláris szinten kezeli a vizet, ez azt jelenti, hogy ezzel visszaadja természetes ízét és illatát. A rendszer három előszűrő kazettával, fókuszált reverz ozmózis technológiával készült membránnal és egy lineáris szénpatronnal rendelkezik a végső szűréshez. A reverz ozmózis technológia eltávolítja a vízből a csapvízben vagy a kútban lévő összes szennyező anyag 99% -át; ezek mechanikai szennyeződések, például vízkő, homok, rozsda stb., Kémiai szennyező anyagok, rákkeltők, nehéz- és radioaktív fémek, növényvédő szerek. Az ionizáló szűrő a szerves szennyeződéseket is eltávolítja a vízből, beleértve a cisztákat, baktériumokat és vírusokat.
Egy további mineralizációs patronnal a WaterCell ™ XRSi8 helyreállítja a vízben található ásványi sók természetes tartalmát, beleértve a kálium-, nátrium-, kalcium- és magnéziumionokat, így nemcsak tiszta, hanem értékes is az emberi test számára.
A következő szakasz a víz ionizációja egy speciális redox blokkon átfolyva. Itt zajlik le az aktív hidrogén felszabadulásának folyamata, amely felelős a víz redoxpotenciáljának kedvezőtlen csökkenéséért, az oxidáció csökkenéséért és a szabad gyökök mennyiségének csökkenéséért.


A Redox ORP WaterCell ™ vízionizációs szűrő kiváló alternatívája a nagyon drága vízionizációs rendszereknek
Az ionizáló szűrő növeli a víz pH-ját, növeli az aktív hidrogént, csökkenti a redoxpotenciált és eltávolítja a szabad gyököket. Az ionizációs szűrő lúgos ionizált vizet állít elő. Negatív ORP-t kínál. -500 mV lúgos vizet és ásványi anyagokat biztosít az egészség és az állapot fenntartásához.

Redox ORP XRSi8 vízionizációs szűrő

A legegyszerűbb és legjobb módja annak, hogy egészségesen, hosszabb ideig éljen, és jó fizikai kondíciót, fiatalos megjelenést és erőt élvezzen.
A Redox ORP XRSi8 WaterCell ™ vízionizációs szűrő #PureTech hiperszűrési technológiát használ, amely növeli a víz pH-ját, valamint a redox ORP potenciál mennyiségét és minőségét.
A Redox ORP XRSi8 vízionizációs szűrő eltávolítja a szabad gyököket és újra mineralizálja a vizet, amely helyreállítja az ásványi sók kiegyensúlyozott, természetes tartalmát.
A Redox ORP XRSi8 vízionizációs szűrő alkáli vizet hoz létre, amely ásványi anyagokkal dúsul, amelyek szükségesek a test egészséges és megfelelő működéséhez, valamint negatív redoxpotenciálhoz.

A szabad gyökök - egészségünk egyik legnagyobb ellenségei.
A szabad gyökök felelősek az úgynevezett oxidatív stresszért, elpusztítják az élő sejteket, felgyorsítják az öregedési reakciót. A szabad gyökök és a test elsavasodása szintén számos betegség oka.
Vegyük például egy fémdarab rozsdásodását. Ez a fém oxidációja. A romlandó gyümölcsök vagy hús szintén oxidáció eredménye. Az oxidáció olyan folyamat, amely tönkreteszi az élő szövetek és anyagok szerkezetét.
A sav-bázis egyensúly fenntartása érdekében a testben csökkenteni kell a szabad gyökök romboló hatását. Ivás közben szinte senki sem lepődik meg oxidáló tulajdonságain.

WaterCell ™ XRS 3 Technikai adatok:
adatok XRSi8 Redox ORP szűrő
Szűrő típusa Watercell XRSi8
Szűrők száma 8 lépcsős szűrés
Technológia Fokusz hiper-szűrés
Víz hőmérésklet + 2°C - + 38°C
Nyomás-érték 2,5 - 6,0 bar
Teljesítmény 280 liter / nap
Szűrőbetétek típusai mechanikus - aktívszén - mechanikus - ozmózis membrán - szén-Inline - ásványiasító - redox ionizáló - DoubleProtection szűrő
Szűrőbetét cseréje 6 hónap - 6 hónap - 7000 liter/4-6 év - 6 hónap - REDOX miniblock 6 hónap maxiblock 12 hónap- DoubleProtection 6 hónap
Max. sótartalom 1000 ppm ( 1 g/ liter)
Feltételek: keménység < 85 mg/l; TDS < 1000 ppm; szabadklór < 0,1 ppm; pH 3-11; vas Fe < 0,01mg/l; mangán Mn < 0,05mg/l; zavarosság < 1 NTU