Schwung Energy Kft. 2900 Komárom Báthory I. u. 24/B Adószám: 14462722-2-11 mobil: +36 30 288 2867

WaterCell ™ vízkezelés technológia

Gondolat ...

A WaterCell ™ vízszűrők környezetbarátak. Az emberi test főleg vízből áll, a tiszta víz pedig az egészség és az élet forrása.

Minőség ...

A vízszűrésben szerzett sokéves tapasztalatunknak köszönhetően mindig a gyártás minőségére összpontosítunk. Emiatt a WaterCell ™ vízszűrők az egyik leghosszabb garanciális időszakot kínálják.

Technológia ...

A WaterCell ™ vízszűrők gyártása a fókuszált szűrés - a víz nanorészecskék szintjén történő tisztítás - legújabb technológiáján alapul.

FONTOS tudnivalók...

A szakszerű, a gyártó által javasolt beépítés és első üzembe helyezés nagyon fontos. Szeretnénk, ha az ügyfeleink ezt a fontos szervíz szolgáltatást igénybe vennék, a garancia szempontjából is, de főleg a készülékek optimális működését biztosítják. Természetesen segítünk Önöknek a szűrők cseréjénél.


5 lépésben segítünk kiválasztani a megfelelő RO szűrőt

Első lépés: - mire szeretnéd használni?

Az egész ház szűrői általában nagyobbak, és felépítésük nagyobb vízhozamot tesz lehetővé. Általában az épület vízi bejáratánál telepítjük őket. Az ivóvíz szűrők általában kisebbek és alacsonyabb az áramlási sebességük. Általában a konyhában vannak felszerelve. Funkcióik köre és szűrési pontosságuk általában szélesebb az ivóvíz legmagasabb minőségének biztosítása érdekében. A fürdőszobai szűrők speciális megoldást jelentenek a víz kezelésére a fürdőszobában. Ipari szűrők. Ezek speciális szűrők, gyakran nagy áramlási sebességgel, amelyek többnyire egy gyár vagy vállalat technológiai követelményeihez igazodnak.


Második lépés: - milyen vízproblémát szeretne kezelni?

Kemény víz, vas tartalmú víz, vas és mangán a vízben, esetleg szulfátok, nitrátok vagy szerves szennyezők aggasztják? A következő fontos lépés az alapvető kérdés megválaszolása: mi a víz problémája? Készült víz laborvizsgálat? A válasz megmutatja, hogyan válasszuk ki a számunkra és az igényeinknek leginkább megfelelő vízszűrőt. Minden régiónak, minden városnak, minden vízbevitelnek megvan a maga sajátossága, amelyhez a legjobb, a megfelelő vízszűrőket kell adaptálni.


Harmadik lépés: - mennyi a napi vízfelhasználás?

A vízigény meghatározza az eszköz méretét; határozza meg, mennyi vizet használ fel egy hónap alatt. ( Utolsó vízszámlája segíthet.) Tehát, ha ivóvízszűrőt keres a konyhában, vessen egy pillantást a fordított ozmózis szűrőkre vagy az ultraszűrőkre. Ha egész házra vagy ipari szűrőt keres, a szükséges vízmennyiség jelzi a vízlágyító, víztisztító, szulfát- vagy nitrátszűrő helyes modelljét. A vízigényt a helyes modell jelzi, amely garantálja a helyes vízáramlást és a megfelelő szűrt vízmennyiséget.

Negyedik lépés: - mekkora helyet foglal majd el a szűrő?

Ellenőrizze az eszköz telepítéséhez rendelkezésre álló helyet. Miután megbecsülte a vízigényét és kiválasztotta a vízszűrőt, legjobb modelljét, ellenőrizze a készülék méreteit, és nézze meg, van-e elegendő hely a konyhában vagy otthonában. Ha úgy találja, hogy nincs elég hely, kérjen a kereskedőtől egy kisebb méretű alternatív modellt. A konyhai szűrők különböző típusokban készülnek, így különböző dimenziókkal rendelkeznek. A szűrők felszerelhetők kiegészítő víztartállyal is, vagy lehetnek tartály nélküli közvetlen áramlású szűrők. Gyakran a teljes háztartási készülékek is választhatók, hogy megfeleljenek egy adott magasság vagy szélesség igényeinek. Ha kétségei vannak, kérdezze minket részletekről- segítünk!


Ötödik lépés: - a legolcsóbb vagy a legdrágább szűrő?

A végén említett pénzügyi téma nem kevésbé fontos. A legdrágább vízszűrőnek nem kell mindig a legjobbnak lennie. A népszerű ismert márkák gyakran drágábbak, mert ez befektetést jelent a reklámozásba és a marketingbe, és ezeket a költséget a termék ára tartalmazza. Annak érdekében, hogy a legjobb szűrőrendszert válasszuk ki, és ne fizessük túl, érdemes odafigyelni azokra a szűrőkre, amelyek a legjobb ár-érték arányt kínálják. Számolja ki az eszköz költségét és a cserepatronok költségeit is! Jó példa erre a népszerű/olcsó kancsószűrők . Gyakran maga a kancsószűrő ára is rendkívül olcsó a piacon, de később a cserepatronok megvásárlása nem kevesebb, mint a kancsó ára. Az a tény, hogy a kancsószűrők kazettái kis kapacitással rendelkeznek, gyakran kell cserélni. Végül tehát a kancsószűrő karbantartási költsége meglehetősen magas, magasabb mint a készülék ára. Így az összes költséget számolva nagyobbak, mint a fordított ozmózis szűrő vagy az ultraszűrőké, és a szűrt víz minősége teljesen más, összehasonlíthatatlan szinten van. Ezért érdemes egy jó költségszámítást elvégezni, mielőtt a legjobb vízszűrő megvásárlása mellett dönt.


Kérjük adja meg elérhetőségét:
rendben
kérem írja be a teljes nevét
rendben
kérem írja be a postai címét
rendben
kérem írja be a telefonszámát
rendben
kérem írja be az email címét

rövidesen jelentkezünk ...