Schwung Energy Kft. 2900 Komárom Báthory I. u. 24/B Adószám: 14462722-2-11 mobil: +36 30 288 2867

>

WaterCell ™ Aquarium szűrő készülék

RO fordított ozmózis vízszűrő

aquarium

A RO WaterCell ™ XRS3 fordított ozmózisú akváriumszűrő egy hordozható akváriumi vízszűrő rendszer, amely a fordított ozmózis elvén működik. A kompakt és praktikus ozmotikus XRS3 rendszer tiszta vizet kínál minden akváriumi kezeléshez. A szűrő tökéletes a tengeri és édesvízi akváriumok vizének kezelésére. A szűrő speciálisan adaptált szűrőbetétekből áll, fokozott reverz ozmózis technológiában, megnövelt abszorpciós kapacitással. A rendszer teljes, és csak a vízellátásra van szükség.
Javasolt patroncsere: 6 havonta.

szűrők működésük
Az előszűrő mechanikus szennyeződések, például homok, iszap, rozsda, pollen, szerves szennyeződések, por és egyéb törmelék eltávolítására. Általában előszűrésre használják, pl. B. az ozmotikus membrán előtt, fókuszált reverz ozmózis szűrőkben. A fókuszos fordított ozmózis szűrők a jelenleg ismert legtökéletesebb szűrési módszerek. Ezek a legjobb és ajánlott módszerek a csapvíz kezelésére háztartási használatra.
Az aktív szén patron aktív szenet tartalmaz, csökkenti a klórt és származékait, valamint a vízben oldott növényvédő szereket, gyomirtókat és szerves szennyeződéseket, amelyek negatívan befolyásolják a víz illatát és megjelenését. Az aktív szén nagy fajlagos felülete annak a belső porózus szerkezetnek az eredménye, amely a szerves kiindulási anyag után megmarad, és magas hőmérsékleten, korlátozott levegőhozzáférés mellett az izzítás során alakul ki. Az aktív szenet vagy az aktív szenet tömegegységre számítva nagyon nagy aktív felület jellemzi. Ez több mint 3300 m² / g. Összehasonlításképpen: a röplabdapálya területe kb. 162 m².
A fókuszszűrő ozmotikus membrán egy modern szűrő, amely a legjobb forrás a csapvíz tisztításához. A reverz, fordított ozmózis technológiában használják a WaterCell ™ szűrőkben. Az ozmotikus membrán eltávolítja a szerves és szervetlen szennyeződéseket a vízből, a vízben oldott szilárd anyagokból, kemény sókból, nehézfémekből, radioaktív és rákkeltő elemekből. Csak a vízmolekulák haladnak át az ozmotikus membránon. Az ozmotikus membrán mikroporjai 0,0005 mikrométer, ami hasonló a vízmolekula méretéhez.
WaterCell ™ XRS 3 Technikai adatok:
adatok XRS 3 Aquarium szűrő
Szűrő típusa Watercell XRS 3
Szűrők száma 3 lépcsős szűrés
Technológia Fokusz szűrés
Víz hőmérésklet + 2°C - + 38°C
Nyomás-érték 2,5 - 6,0 bar
PH-érték 3 - 11
Teljesítmény 280 liter / nap
Szűrőbetétek típusai mechanikus - aktívszén - ozmozis membran
Szűrőbetét cseréje 6 hónap - 6 hónap - 7000 liter/4-6 év
Max. sótartalom 1000 ppm ( 1 g/ liter)
Feltételek: keménység < 85 mg/l; TDS < 1000 ppm; szabadklór < 0,1 ppm; pH 3-11; vas Fe < 0,01mg/l; mangán Mn < 0,05mg/l; zavarosság < 1 NTU