Schwung Energy Kft. 2900 Komárom Báthory I. u. 24/B Adószám: 14462722-2-11 mobil: +36 30 288 2867

WaterCell vízkezelés technológia

mech

I. - előszűrő eltávolítja a vízben oldhatatlan mechanikai szennyeződéseket, pl. B. homok, rozsda, iszap stb.

szen

II. - az aktív szén tartósan eltávolítja a vizet: klórt, növényvédő szereket, szerves anyagokat, bizonyos típusú sókat és nehézfémeket.

mech

III. a mechanikus szűrőhabos elem eltávolítja az 1 μm-es (ezredmilliméter) szennyeződéseket, például a pollent, a homokot és a porszemcséket.

ozmozis

IV. - a fókuszszűrés ozmotikus membránja a rendszer legfontosabb eleme. A vízszűrés a vízmolekulák szintjén történik. Mindenféle szennyező anyagot, beleértve a rákkeltő és radioaktív anyagokat, véglegesen eltávolítják a vízből.

szen

V. -A végső karbon inline patron természetes, friss ízt és színt kölcsönöz a víznek. Ezenkívül a víz visszanyeri természetes, semleges szagát.

mech

p. Az RO szűrőkhöz szükséges nyomásfokozó szivattyú növeli a víznyomást és támogatja az ozmotikus membrán működését a fordított ozmózis szűrőkben, ami növeli a szűrő hatékonyságát, ha a vízrendszerben alacsony a nyomás.

XWD 5 Ivóvíz adagoló

adagoló

XWD5
Szűrő típusa Watercell XWD5
Készülék színe grafit / fehér
Víz hőmérésklet + 2°C - + 38°C
Nyomás-érték 2,5 - 6,0 bar
Teljesítmény 280 liter / nap
Szűrőbetétek típusai mechanikus - aktívszén - mechanikus - ozmózis membrán - szén-Inline
Szűrőbetét cseréje szűrőbetétek 6 hónap - ozmózis 7000 liter/4-6 év
Max. sótartalom 1000 ppm ( 1 g/ liter)
Feltételek: keménység < 85 mg/l; TDS < 1000 ppm; szabadklór < 0,1 ppm; pH 3-11; vas Fe < 0,01mg/l; mangán Mn < 0,05mg/l; zavarosság < 1 NTU
WaterCell ™ RO - Ivóvíz adagoló

A fordított ozmózis szűrővel ellátott vízadagolók speciális ivóvízszűrési megoldást jelentenek irodák, kórházak, irodák, iskolák, termek és raktárak stb. Számára. A normál palackadagolókkal ellentétben a WaterCell ™ ozmotikus vízadagolói a magas fokú technológián alapuló integrált szűrőrendszerek révén folyamatosan magas minőségű tiszta és egészséges vizet kínálnak Fordított ozmózis.
Az ozmotikus RO szűrővel ellátott vízadagolók technológiailag fejlett, higiénikus szűrőrendszerek, amelyek kémiai és bakteriológiai szennyeződésekből származó vizet, valamint rossz ízt és szagot okozó klórt és szabad gázokat kezelnek. A WaterCell ™ vízszűrő a fókuszált vizet a vízmolekula szintjén szűri. A Focus szűrési technológia többek között nehézfémek, rákkeltő anyagok és radioaktív anyagok eltávolításával tisztítja a vizet. A WaterCell vízadagolók praktikus funkcióval vannak ellátva a vízmelegítéssel. A készüléknek 2 tartálya van - hideg és meleg vízhez. A modern, esztétikus megjelenés és az egyszerű használat teszi vízhűtőinket tökéletes kiegészítővé az irodákhoz, valamint az gyártó és egyéb ipari csarnokokhoz.


Az ivóvíz adagoló előnyei:

  • Teljes kényelme van - az édesvíz mindig elérhető és korlátlan
  • Ne aggódjon a mindig üres palackok cseréje miatt
  • Időt és pénzt takarít meg - nincs több ásványvíz
  • Környezet barát
  • A szűrt víz sokkal olcsóbb, mint a palackozott víz
  • Gondoskodik egészségéről és a gerincéről - megfeledkezhet a nehéz vizes palackok hordozásáról 🙂