Schwung Energy Kft. 2900 Komárom Báthory I. u. 24/B Adószám: 14462722-2-11 mobil: +36 30 288 2867

SOREL vezérlések

Alapítástól ...
history

PC-Simuláció

Partnereink, viszonteladóink számára lehetőség van minden vezérlést a "PC-Simulation" programmal teljes működéssel kipróbálni. Így előre biztos lehet abban, hogy a kiválasztott vezérlés a megtervezett rendszer funkcióit ellátja.

caleonbox

PC Simuláció programm igénylése


Fontos nekünk:

A fűtéstechnika egyre bonyolultabb, növekszik a kényelem iránti igény, az idő egyre értékesebb. Ezért azt látjuk, hogy a könnyű használat következetes összpontosítása kulcsfontosságú ahhoz, hogy termékeink felhasználóit gyorsan és biztonságosan céljuk felé irányítsuk. A SOREL vezérlők tehát technikailag nagy teljesítményűek, és mégis könnyen érthetőek a felhasználó számára.

Szakembereknek partneri kapcsolatot biztosítunk, ami mindenki számára előnyös gondolkodás. Mi előnyben részesítjük a hosszú távú partnerségeket, és ezt a közös célokra való összpontosításban látjuk. Bevezettük, tudjuk: csak akkor lehetünk sikeresek, ha megerősítjük ügyfeleink sikerét.


SOREL Connect

A SOREL Connect összekapcsolja a vezérlőket egymással és külső hálózatokkal, például az Internettel. Plug & play koncepcióként egyszerűen beállítható speciális hálózati ismeretek nélkül is.

A SOREL Connect-kompatibilis készülékek lehetővé teszik a rendszer kényelmes monitorozását, adatnaplózását és a fűtési rendszerek távvezérlését PC-n, táblagépen vagy okostelefonon keresztül.

tdc_connect hcc_connect

Sorel Mikroelektronik GmbH


sorel_world


A SOREL vezérlései a világ több mint 60 országában már optimalizálják a fűtési rendszereket. Magyarországon a Schwung Energy Kft. forgalmazza a SOREL vezérléseket és ad támogatást minden viszonteladónak, szakembernek. Jelentkezzen, írjon nekünk

zum_katalog


Ami a fűtést és a hűtést illeti, intelligens megoldásokat kínálunk az alkalmazások széles skálájához egyetlen forrásból: a jelenlegi katalógusban megtalálja a projektjéhez megfelelő vezérlőt. (teljes katalógus német nyelven) Katalógus letöltése (DE)

sorel_world


A SOREL vezérlők ötvözik a magas szintű funkcionalitást és a könnyű használatot. Ez biztosítja a gyors és helyes üzembe helyezést, és időt és pénzt takarít meg az alacsony támogatási, szervizköltségeknek köszönhetően. Jelentkezzen, írjon nekünk

sorel_oem


A koncepciótól a megvalósításig megbízható partner vagyunk a fűtési, ipar szakembereinek, termékmenedzsereinek. Akár egy adaptált sorozatú vezérlőről van szó, akár az Ön kívánságairól: együtt sikeressé tesszük termékét. Jelentkezzen, írjon nekünk


°CALEON vezérlésekCALEON szoba vezérlők - APP