Schwung Energy Kft. 2900 Komárom Báthory I. u. 24/B Adószám: 14462722-2-11 mobil: +36 30 288 2867

SOREL Connect

A SOREL Connect összekapcsolja a vezérlőket egymással és külső hálózatokkal, például az Internettel. Plug & play koncepcióként egyszerűen beállítható speciális hálózati ismeretek nélkül is. A SOREL Connect-kompatibilis eszközök lehetővé teszik a rendszer kényelmes monitorozását, adatnaplózását és a fűtési rendszerek távvezérlését PC-n, táblagépen vagy okostelefonon keresztül.

A SOREL Connect a plug & play koncepció, amely nem igényel különösebb hálózati ismereteket. A vezérlők kommunikálhatnak egymással CAN buszon keresztül, vagy Etherneten keresztül csatlakozhatnak a helyi hálózatokhoz vagy az internethez.

TDC Szolár vezérlések - Sorel Connect

tdcconnect

Funkciók: A naprendszer kijelzése állapotüzenetekkel, hőmérsékleti és hőhozam-adatokkal. Az adatrögzítés microSD-kártyán keresztül valósul meg, hogy a rendszeradatokat széleskörűen elmenthesse és elemezhesse.

tdcconnect
tdcconnect1

HCC Fűtés vezérlések - Sorel Connect

hccconnect

Funkciók: A fűtési rendszer megjelenítése állapotüzenetekkel, hőmérsékletekkel és hőhozam adatokkal. Befolyásolja a szobahőmérsékletet, a komfortfűtést és a nyaralási módot. Az adatnaplózást egy micro SD-kártyán keresztül valósítják meg, így a rendszeradatokat széleskörűen el lehet menteni és elemezni.

connecthcc