Schwung Energy Kft. 2900 Komárom Báthory I. u. 24/B Adószám: 14462722-2-11 mobil:+36 30 288 2867

Gravitációs /compact szolár rendszerek

VTS-S Compact

compact_vts-s

Ecolution thermosiphon

collector

VHP-TT hőszivattyús

collector

VT-ECP vákuumcsőves

collector

ATLAS-500 rendszer

collector


VTS-S compact rendszer

vts-s

VTS-S compact

vts-s2

Kompakt napelemes vízmelegítő rendszer VTS-S. Teljes és megfizethető VTS Solar vízmelegítő rendszer, amely kielégíti a magas hatékonyság igényét. 30 év tapasztalat, műszaki know-how, a legmodernebb gyártási technológia és tesztek után készült el, hogy biztosítsák befektetését egy ilyen szolár vízmelegítővel. A Solar Keymark tanúsítás jóváhagyta. Ezenkívül minden egyes alkatrészt alaposan teszteltek és a szükséges tanusítványokkal rendelkezik.

vts-s1

vts-s3

Az EN 12976 európai előírás szerint gyártják, az EN 10130, Al 1998 DCP szabványoknak megfelelő lemezből készül környezetbarát 48kg / m³ 50 mm vastag poliuretánnal szigetelt. Korrózióvédelem a DIN 4753 szerinti folyékony zománc és a DIN 12438-2.2 szerinti magnéziumanód felhasználásával. Az Ön által választott színnel bevont külső fémhéj 120, 150, 200, 250 és 300 liter között kapható. Különleges kialakítás a nagy teljesítmény érdekében még a nagy vízkeménységű és só felhalmozódású területeken is

Ecolution thermosiphon rendszer

ECO SXF Type

vts-s2

ECOF Type

vts-s3

ECOF open circuit type

vts-s3
vts-s

ECOLUTION THERMOSIPHONIC TANK A piac trendjeit és igényeit követve a gyártó létrehozott egy új termoszifon tartály-sorozatot, ECOlution néven. Ez a vadonatúj sorozat megoldást kínál a még több pénzt megtakarító napelemes rendszerek modern igényeire: A termék újratervezésével a gyártónak sikerült csökkenteni a tartályok költségeit, ugyanakkor a magas minőséget megtartva. Az ECOlution tartályokat teljesen Görögországban gyártják és az EN 12976. európai szabványnak megfelelően. Ugyanazon vonal fémrögzítő tartóinak eredete azonos gyártási filozófiával rendelkezik, míg az új kialakítás lehetővé tette a költségek csökkentését is. Az új fém rögzítési támaszok minden tartálymodellhez különösebb beállítás nélkül kompatibilisek, kivéve a 250 literes és a 300 literes alkatrészeket, ahol a rendszer nagy térfogata miatt 2 extra tartó alkatrész van hozzáadva. A következő oldalakon megismerkedhet Az új termékcsalád műszaki adatai. További információk és kérdések iránt továbbra is rendelkezésére állunk.

Az EN 12976 európai előírás szerint gyártják, az EN 10130, Al 1998 DCP szabványoknak megfelelő lemezből készül környezetbarát 48kg / m³ 50 mm vastag poliuretánnal szigetelt. Korrózióvédelem a DIN 4753 szerinti folyékony zománc és a DIN 12438-2.2 szerinti magnéziumanód felhasználásával. Az Ön által választott színnel bevont külső fémhéj 120, 150, 200, 250 és 300 liter között kapható. Különleges kialakítás a nagy teljesítmény érdekében még a nagy vízkeménységű és só felhalmozódású területeken is.

vts-s1

VHT-TT hőszivattyús rendszer

vts-s

Hőszivattyú - tartály

vht-tt1

HŐSZIVATTYÚ TERMOSZIFON rendszer VHP-TT
Kutatás és tesztelés után a gyártó büszkén mutatja be új VHP-TT szolár vízmelegítőjét fűtőszivattyúkhoz. Ezt az új termoszifon tartályt nagy felületű és teljesítményű hőcserélővel tervezték. A VHP-TT hőcserélője DKP csőből (2 mm vastagságú) készül, nagy átmérővel, ami nagyon fontos tényező a hőszivattyú megfelelő működéséhez. A fenti jellemzők a VHP-TT-nek jelentős előnyökkel járnak az egyszerű tartályokhoz képest, amelyekhez további kivehető hőcserélők tartoznak, amelyeket minden tartályba beépítenek, és amelyeket nem az építkezés kezdetétől terveztek. Ezen előnyök egyike, hogy a tartály fel van építve oly módon, hogy összhangban tudjon működni a hőcserélővel, mivel szilárd szerkezetet alkotnak. Ezenkívül a hőcserélő és a tartály homogén felülettel minimalizálja az elektrolízis jelenségét, amelyet könnyebb megtenni további eltávolítható hőcserélők esetén, amelyek különböző anyagúak (réz vagy rozsdamentes acél), és nagyon gyorsan elfogyasztják a magnézium-anódot. és ezzel lerövidíti a tartály élettartamát. Ennek a tartálynak a kezdetektől fogva a hőcserélővel történő kialakítása lehetővé teszi a karima szabadon engedését, így a tartály belsejében könnyen elvégezhetők a munkák (karbantartás, magnézium-anódcsere stb.). Mint minden más tartályban, fűtőelemet is beilleszthetünk, hogy kiegészítő áramforrás álljon rendelkezésünkre.

Heap Pump - hőszivattyú

vht-tt2

Az EN 12976 európai előírás szerint gyártják, az EN 10130, Al 1998 DCP szabványoknak megfelelő lemezből készül környezetbarát 48kg / m³ 50 mm vastag poliuretánnal szigetelt. Korrózióvédelem a DIN 4753 szerinti folyékony zománc és a DIN 12438-2.2 szerinti magnéziumanód felhasználásával. Az Ön által választott színnel bevont külső fémhéj 150-500 liter között kapható.

vákuumcsöves napkollektor

vt-ecp

vákuumcső napkollektor

vht-tt1

Vákuumcsöves napkollektor TV-ECP
Vákuumcsöves termoszifon rendszer VT-ECP A VT-ECP tartályokat sokáig tervezték, és folytattak kutatást és tesztelést annak érdekében, hogy teljesítményük javulhasson. Az európai szabvány szerint gyártják EN 12976 és TUV tanúsítvánnyal rendelkezik. Az ilyen típusú tartályok "heatpipe" vákuumcsövekhez (legfeljebb 20 darab) vannak csatlakoztatva. Nyomásállóságuk eléri a 15 bar értéket, és a tulajdonosnak nem kell nyomáscsökkentőt vagy hasonló tartozékokat telepítenie. Így csökken a telepítési költség, és nincs lehetőség a rendszer megsemmisítésére egy tartozék meghibásodása miatt. Ezenkívül a tartály vizsgálata során figyelembe vették az időjárási körülményeket intenzív napsütésben, hogy a rendszer ellen tudjon állni a különösen a nyári időszakban kialakult szélsőséges helyzeteknek. Ezenkívül a rendszernek nincs szüksége különösebb karbantartásra, kivéve a magnézium anódcserét, amelyet a tervezett időszakban tartanak. Műszaki szempontból nagy sűrűségű poliuretán szigeteléssel és korrózióvédelemmel rendelkeznek, amelyet zománcbevonat és magnézium-anód biztosítanak. Csatlakoztathatók a központi fűtési rendszerhez és az elektromos hálózathoz. Mint minden más tartályban, fűtőelemet is beilleszthetünk, hogy kiegészítő áramforrás álljon rendelkezésünkre.

vht-tt1

ATLAS 500

vts-s

ATLAS 500

atlas_1

Az Atlas 500 egy új termék, amelyet a gyártó azért hozott létre, hogy kielégítse a használati meleg víz szükségleteit kis és közepes egységekben, amelyekben korlátozott hely áll rendelkezésre, ha van ilyen, nagyobb létesítmények számára.
Ilyen egységek lehetnek kis és közepes méretű szállodai egységek, kislakókomplexumok vagy nagy lakótelepek, kis ipari ingatlanok stb. 500 literes kapacitással, 6m2 kollektorfelülettel, míg az éghajlattól és az igényektől függően akár 8m2-ig is növelhető. Új és továbbfejlesztett támogatási rendszerrel rendelkezik, amely képes ellenállni a külső környezet által okozott kedvezőtlen feltételeknek a rendszer tömegével és térfogatával kombinálva. A termék jellege és jellemzői miatt a beszerzési és telepítési költségek, valamint a rendszer értékcsökkenése sokkal kisebb lesz, mint egy azonos kényszerkeringési rendszer ugyanazon követelmények esetén. Az Atlas európai (EN) és német (DN) szabványok szerint lett megtervezve és összeszerelve. Néhány termékspecifikáció az alábbiakban található: Antimikrobiális kialakítás a melegített ivóvízhez Stabil és közvetlen melegvíz-ellátás Funkcionális kialakítás Könnyű és gyors telepítés Helytakarékos tervezés 5 év garancia Központi fűtési rendszerrel és villamos energiával történő csatlakoztatás lehetősége Hosszú élettartam a bemutató következő oldalain az ügyfelek megtalálják a termék összes műszaki specifikációját, valamint a termék és az azt tartalmazó anyagok szabványait. Az előadás következő oldalain megtalálható a termék összes műszaki leírása, valamint maga a termék és az azt alkotó anyagok szabványai. Bármilyen további információ vagy kérdés esetén rendelkezésére állunk.